Peter Verdult

Na een kortstondig en zeer heftig ziekbed hebben wij veel te snel en te vroeg afscheid moeten nemen van onze zeer gewaardeerde docent en collega Peter Verdult.

Peter was docent Duits, aardrijkskunde en Mens & Maatschappij: een vakman. Maar bovenal iemand die altijd voor iedereen klaarstond. Met hem stond je er nooit alleen voor. Saamhorigheid was zijn belangrijkste waarde. Met alles wat nog in hem was, heeft hij twee weken voor zijn overlijden, samen met zijn drie kinderen, afscheid genomen van de school en het team waar hij leiding aan heeft gegeven.

Leerlingen, ouders, collega’s, (G)MR, het managementteam en het bestuur van de Openbare Scholengroep Schoonoord verliezen een docent, collega, een vriend met een grote passie voor onderwijs en een onuitputtelijke inzet voor zijn school en leerlingen.

Namens alle medewerkers van Vakcollege Maarsbergen,

Jenny Oldenhuis, directeur.